Wie zijn wij van Foxbo maatvoering?

Foxbo maatvoering is een onafhankelijk landmeetkundig bureau wat gespecialiseerd is in maatvoering in de bouw. Opdrachtgevers van Foxbo maatvoering zijn zowel aannemers, gemeente, provincie, rijk als particulieren.

Ons gespecialiseerd maatvoering team

Foxbo is opgericht in november 2000 en bestaat uit een proffesioneel flexibel team om uw project te ondersteunen. Daarnaast werken wij met een aantal parttime maatvoerders die regelmatig ons team ondersteunen. Op deze manier kunnen we het team opsplitsen zodat we alle opdrachtgevers optimaal van dienst kunnen zijn.

Aanpak van maatvoering projecten in de bouw

Foxbo maatvoering werkt met de modernste meetapparatuur en software om aan de hedendaagse eisen van het maatvoeren te voldoen. Zo zijn al onze medewerkers zeer bedreven in het gebruik van MC Next en diverse software softwarepakketten, waardoor de overdracht van uitzetgegevens simpel en overzichtelijk is. Ook de meetrapporten worden, naast de meetgegevens, voorzien van een tekening, zodat er een duidelijk beeld ontstaat van de meetgegevens.

Aanbod van maatvoering en landmeetkundig bureau Foxbo

Zoals u ziet kunnen wij u een compleet maatvoeringspakket aanbieden voor civiele projecten en landmeetkundige werkzaamheden die zowel groot als klein kunnen zijn, waarbij wij gebruik maken van de modernste meetapparatuur en software. Tevens leveren wij een stuk voorbereiding en kwaliteitscontrole waarbij wij klantgericht denken en handelen. De betrokkenheid bij het uit te voeren project is groot zodat er een optimale dienstverlening door ons kan worden geleverd.

Bekijk werkzaamheden

Ons team

Maak kennis met ons team

Richard Boere

Hoofdmaatvoerder

Paul van den berg

Hoofdmaatvoerder

Youri van Est

Maatvoerder

Niels Burghout

Maatvoerder

Contact opnemen met Foxbo maatvoering

Ben u geïntresseerd of heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Nu contact opnemen

Navigatie